Service

Kies voor Aldekor en je kiest voor professioneel advies, minutieus maatwerk en vakkundige plaatsing. Dat zijn onze troeven.

Advies

Advies

Voor al uw vragen over interieurdecoratie bent u bij Aldekor aan het juiste adres. Onze creativiteit en jarenlange ervaring helpen u met het maken van de juiste keuzes. Kom langs in onze winkel voor kleur- en interieursadvies.

Samen met u kijken we welke kleuren en stijlen het beste passen. We hebben een ruim aanbod aan toonmodellen in onze winkel waardoor u meteen al een idee kan vormen en later niet voor verrassingen komt te staan. En wees gerust: we bieden altijd een correcte service en oplossingen die aangepast zijn aan uw budget.

Twijfelt u trouwens over de kleur van uw behang of gordijnstof, dan geven we graag enkele stalen met u mee. Zo kunt u thuis beslissen met de juiste lichtinval.

Maatwerk

Maatwerk

Aldekor beschikt over een eigen atelier waar we confectie op maat maken. Enkel zo kunnen we de best mogelijke service en kwaliteit leveren aan onze klanten. Ook het opmeten zelf kunt u trouwens helemaal aan ons overlaten.

Eén van onze vakkundige medewerkers komt dan bij u langs. Iedere situatie is immers anders en we willen er zeker van zijn dat u achteraf tevreden bent van ons product.

In onze winkel vindt u honderden stalen van verschillende soorten stof waaruit u uw keuze kan maken en welke we daarna op maat bewerken.

Plaatsen

Plaatsen

Wanneer u niets aan het toeval wil overlaten heeft Aldekor vakkundig personeel dat helemaal vertrouwd is met onze systemen. Zo kunt u op beide oren slapen en wordt ons product onder de beste omstandigheden bij u geplaatst.

Sommige dingen laat u nu eenmaal beter over aan een vakman. Wanneer uw bestelling klaar of geleverd is nemen we contact met u op om samen te kijken wanneer het plaatsen het best voor u past.

Naast het plaatsen van raambekleding zij wij ook thuis in behangen, schilderwerken, het plaatsen van laminaat, vinyl, vast tapijt enzovoort.