Aanbod

Bekijk hier ons uitgebreid aanbod. De meeste artikelen hebben we ruim op voorhand in onze winkel, of u kan ze komen bezichtigen alvorens te bestellen.

Behang

Wij hebben een groot aanbod behang op voorraad van meerdere merken met verscheidene motieven, prints, effen kleuren, glans, enzovoort.

Merken

Wij volgen de merken Rasch, Hookedonwalls, Marburg, Dutch, Live In, Esprit, Behang Express, Zambaïti - Tiffani, Erismann en Copagro.

Soorten

Vliesbehang Ideaal voor een onvervaren behanger. Het behangen wordt gemakkelijker omdat u de lijm enkel op de muren moet aanbrengen. Ook is het later gemakkelijk afstripbaar.
Vinylbehang Voor badkamers en keukens (100% afwasbaar).
Glasvezelbehang Ook gekend als "tasso".
Overschilderbaar vlies Verkrijgbaar op 50 of 100m.
Renovatievlies Gebruikt voor renovatie van muren en plafonds als onderlaag voor verf of ander behang. Geschikt voor probleemmuren.
Solid Alu Toepassen voor het bekleden van vochtige binnenmuren (5 of 10m x 0,5m).
Isokurk Isolerende kurk op rol. Thermisch en akoestisch isolerend.
Isoreflex Reflecterend scherm voor radiatoren.
Isokarton Ondertapijt voor behangpapier.

Advies

Naast ons vakkundig advies in de winkel kan u steeds vrijblijvend boeken en open behangrollen meenemen naar huis om uit te proberen.

Plaatsen

Voor iedere soort behang hebben we ook de geschikte lijm.

Afwerking

Om uw interieur af te werken beschikken we over een ruime keuze aan decoratieve lijsten van de merken Orac, Nomastyl en Arstyl.

Kroonlijsten, deurlijsten, zuilen,... geven een absolute meerwaarde aan uw interieur.

Muurstickers

Muurstickers zijn nu heel erg in trek. De collectie van Lou and Friends is heel erg creatief en leuk. U kiest de tekening, kleur en grootte van uw sticker.

Nu kan u trouwens ook uw eigen sticker maken!