Aanbod

Bekijk hier ons uitgebreid aanbod. De meeste artikelen hebben we ruim op voorhand in onze winkel, of u kan ze komen bezichtigen alvorens te bestellen.

Vloerbekleding

Naast parketten heeft Aldekor ook volledige vloerbekleding, zoals parket, laminaat, vinyl of vast tapijt. Voor het leggen van de vloer staan onze vakmannen opnieuw paraat.

Soorten

Parket Quickstep.
Laminaat Quickstep of Balterio.
Vinyl Novilon Forbo of Live In.
Dream Click
PURE Click
Vast Tapijt Coral en Forbo

Plaatsen

Weet u niet hoe u aan het vloeren moet beginnen? Laat de werken dan over aan één van onze vakmannen.

Dream Click

dreamclick layersNooit tevoren was het zo eenvoudig om je droomvloer te leggen! Dankzij het Dream Click "4 side locking" systeem klik je de planken samen in gelijk welke richting. De planken vergen weinig onderhoud, zijn waterafstotend en geluidsabsorberend.

Dit systeem is niet enkel geschikt voor uw woning maar even goed voor winkels, hotels en kantoren.

Meer informatie vindt u op de website van de fabrikant.

PURE Click

PURE Click vinyl planken en tegels kunnen veel sneller geïnstalleerd worden dan gelijk welke andere vloer: Het 360° Dreamclick kliksysteem zorgt ervoor dat je je vloer sneller en gemakkelijker kunt installeren. Dankzij het revolutionaire RCB technologie met zijn uitstekende nivelleringskwaliteiten. Je kunt PURE Click bijna op elke ondervloer installeren, zonder dat de voegen na verloop van tijd doordrukken. PURE absorbeert het geluid en is volledig waterdicht, ideaal voor badkamers en keukens! De PURE collectie is ook beschikbaar in XXL groottes en heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik!

Meer informatie vindt u op de website van de fabrikant.